tag

1 minit yang lalu, ape anda buat?
adik aku ckp 'nah rm15 bli makan,rm20 isi minyak,ingat bli utk adik skali'(malasnye)

1 jam yang lalu, ape anda buat?
msg rakan2 kata blog da siap.(1st time buat blog)

1 hari yang lalu, apa anda buat?
baru jual O2 aku(huhu sedih tapi puas hati)

1 hari lagi, ape anda akan buat?
tdo memanjang sebab mlm ni sure tak tdo tgk EURO final

1 orang yang terakhir sms kamu?
Vishan ,dia kata nak kuar,nanti later dia tgk blog aku (haha)

1 orang yang terakhir menelefon kamu?
mama "mama da sampe UIA ni"(mcm biasa kena amek)

1 makanan yang baru dibeli?
sarapan td nasik lemak(tak mkn lg,psl tak biasa mkn pagi2,bole mkn utk tghari,saving duit.hehe)

1 barang yang baru hilang?
O2 aku..(ku izinkan ko pegi,berambus)

1 cerita yang baru ditonton?
Wild hogs(smalam bosan2 takleh tdo layan DVD)

1 hal yang terakhir digosipkan?
tak penahbergosip(girl suka la bergosip,haha)

1 kata yang ingin diluahkan..?
bila nak kuar exam result ni.

1 buku yang sudah dibaca?
shin chan jilid 23(kena ikut turutan,ulang baca pun takpe,tak bosan,haha)

1 keinginan?
ptg ni basuh keter..huhu

dgn ini me mengtag : semua or yg bace blog ini (sbb saye ni baru belajar x reti lagi nak kenal blogger)

4 comments:

imza said...

oit baper ko jual ngko nyer pda?? adei aku bru ngat nak bli..
neway, nice blog bro...

whn922 said...

aku tak nak jual kat ko psl pda tu byk problem,so aku xnak la kan khianat member sndiri.haha.

imza said...

wah2 ko sayang kat aku rupenyer.. ekekek!! oit sok aku gi bandung.. jom follow.. hehe!!

whn922 said...

takpe...prinsip idup aku..org khianat kita tp jgn kita khianat org...cewah...haha..berdosa bear..